Melodinerne

Tirsdag d. 7. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø

Melodinerne blev oprettet i 2014 og består af ca. 20 sangere i alderen 25-60 år fordelt på tre til fem stemmer. Koret synger et blandet repertoire af nordiske sange og salmer samt klassiske korværker bl.a. af Ola Gejlo, Kraja og Niels la Cour. I løbet af kirkeåret medvirker koret ved ca. 6 højmesser og arrangementer i kirken og afholder desuden egne sommer og jule-/ vinterkoncerter.

Melodinerne mødes ugentlig til korprøve med opvarmning, sangøvelser, indstudering og musikalsk arbejde. Her er der vægt på en fælles klanglig fortolkning på et ambitiøst niveau i en rar atmosfære.

Koret henvender sig til dem, som har erfaring med at synge i kor og har lyst til at forberede sig derhjemme. Kendskab til noder er ikke et krav, men en fordel. Der er optagelsesprøve for at være med i koret.

Koret øver tirsdage kl.19-21.30 i kirkerummet i Taksigelseskirken.

Prisen er 500 pr. halvår.

For spørgsmål og henvendelse kontakt korets dirigent Kathrin Thelén på mail@kathrinthelen.dk

Kathrin Thelén er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med kandidat i sang og korledelse. Hun har i mange år arbejdet med at undervise børn og voksne i sang og musik, selv sunget i flere sammenhænge samt udgivet egen musik.