Begivenheden har allerede fundet sted.

Taksigelseskirkens fødselsdagsgudstjeneste - 1 dåb

Søndag d. 26. september 2021, kl. 10:30
Jagtvej 165, 2100 København Ø
Lars Petersen, Lars Obel og Julie Damlund

Taksigelseskirkens fødselsdag  fejres ved en fælles festgudstjeneste med Lundehus Kirken.

Traditionen tro samles alle denne dag til fødselsdag, som festligt fejres med deltagelse af pastoratets præster, begge kirkekor og organister samt Taksigelseskirkens kvindekor Melodinerne.

Efter gudstjenesten inviterer vi til frokost, hvor Melodinerne underholder med sang.

Hele arrangementet er selvfølgelig gratis, og vi glæder os til at se så mange af jer som muligt til denne festlige dag. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men hvis I ved, at I kommer, må I gerne kontakte Mette på 30667714/taksigelseskirken@gmail.com, på den måde kan vi forhåbentligt sørge for lidt frokost til alle.