Begivenheden har allerede fundet sted.

Rytmik for 3-12 mdr.

Dato Torsdag d. 18. juni 2020, Kl. 11:00 til kl. 11:45
Sted Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø

Kirkerne åbner stille og roligt op igen, og vi har også mulighed for at tilbyde babysalmesang - på en måde hvor retningslinjerne overholdes. Babyholdet bliver fortsat torsdage men kl. 11 - dog lidt kortere til ca. 11.30.

Det starter op torsdag d. 28. maj og kører til og med torsdag d. 25. juni, dvs. 5 gange. I skal tilmelde jer her

I første omgang bliver der kun oprettet et hold for alderen 3-12 mdr. Vi har også rytmik for de 1-3 årige om torsdagen kl. 9.00-9.45, det kan I læse mere om her

Retningslinjer:

- vi skal overholde 2 meters afstand (grundet sang) og vil derfor sidde på faste pladser fordelt i kirkerummet.

- vi tager højde for smitterisiko ifm. rekvisitter som ikke vil blive delt.

- der vil (desværre) ikke være mulighed for at blive bagefter til servering. Man kan, siddende på sin plads, amme eller spise en simpel snack, men der vil ikke være mulighed for at benytte mikroovn el. lign. Puslebord kan dog stadig benyttes.

- vi vil bede jer tage et ekstra underlag med til baby. Der vil være tæpper, men der er stengulv under, hvorfor det er bedst med lidt ekstra - en barnevognsmadras, et tæppe, et håndklæde el. lign.

-HVIS DU ELLER BABY ER FORKØLET ELLER UDVISER ANDRE SYMPTOMER VIL VI BEDE JER BLIVE HJEMME.

Ophavsret: