Begivenheden har allerede fundet sted.

aflyst Morgenrytmik Taksigelseskirken

Dato Torsdag d. 25. juni 2020, Kl. 09:00 til kl. 09:45

TAKSIGELSESKIRKEN

Rytmikken fortsætter hvor babyholdene stopper.
Det er nu muligt at lave lege, hvor børnene i langt højere grad er aktivt medvirkende. Vi skal hoppe, danse, lave fagtesange og remser. Derudeover vil vi videreføre ting fra babyholdene; vi vil synge fra "Min første salmebog", danse til salmer, nyde kirkerummet og dets akustik, men nu også komme mere rundt i det. Og far eller mor skal selvfølgelig være med, både når vi hopper, danser, kravler eller leger. Alt i alt kommer der lidt mere fart og tempo på, uden at vi slipper roen og fordybelsen fra babyholdene.

Tidspunkt: Som noget nyt tilbyder vi rytmik i Taksigelseskirken, torsdage kl. 9.00 - 9.45.
Man kan godt begynde til rytmik midt i en sæson.

Pris: 250 kr. for 12 gange. Max 12 børn på holdet.

Foråret 2020:

Torsdag den 19. marts - 11. juni (påskeferie 9. april)

Når du har fået bekræftelse på din plads indbetales 250 kr. på følgende konto:
5013-1453834 med teksten: Rytmik 1-3 + barnets navn. Senest ugen inden holdstart.

Underviser:
Sofie Schelde står for undervisningen. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i børnerytmik, og har mange års erfaring med babysalmesang/rytmik.
For yderligere information kontakt Sofie på 21 17 58 65 / lundehus.kirke@gmail.com

Ophavsret: