Lundehus Kirke - Gudstjenesteværksted

Søndag d. 15. november 2020, kl. 10:30
Julie Damlund

De fleste kan hurtigt blive enige om at kirken skal følge med tiden. De fleste kan også hurtigt bliver enige om at man i kirken møder noget, der står i kontrast til tidens strøm. At kirken rummer begge dele mærkes tydeligt søndag formiddag. Højmessen rummer traditionen fra mange århundreder samtidig med at den helst skal føles vedkommende for dagens mennesker. Hvor går balancen? Kan man ændre på formen uden at ændre indholdet? Eller er det netop indholdet, der skal ændres?

Samtalen om gudstjenesten fortsætter i et samarbejde mellem Sions sogn og Aldersro-Lundehus.

Efter gudstjenesten vil der være en forfriskning og efter en kort indledning ved præsterne gives ordet frit.

Vi håber mange fra de tre sogne vil benytte sig af denne lejlighed til at gå på besøg hos hinanden og lade sig inspirere.