Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med lærerhøjskolens kor. Lundehus kirke

Dato
Torsdag d. 8. juni 2023, kl. 17:00
Sted
Lundehus Kirke, Strødamvej 1, 2100 København Ø

DLH-koret blev etableret for snart 50 år siden som øvekor for Lærerhøjskolens kursister i kordirektion.

Selv om Lærerhøjskolen ikke længere eksisterer, har vi valgt at beholde navnet. Og en del af de knap 30 sangere har faktisk været med fra starten. Aldersmæssigt er korets sangere i dag fra 59 til 90. Et usædvanlig højt gennemsnit for et kor. Under kyndig og kærlig ledelse af Flemming Hammelboe har koret de sidste godt tyve år vedligeholdt og udviklet såvel stemmer som repertoire. Det sidste strækker sig fra traditionel klassisk musik, over den nordiske visetradition til helt ny rytmisk musik.   DLH-Koret har de sidste mange år sunget til høstgudstjenesten i Aa Kirke på Bornholm. Koret har desuden i en årrække været tilknyttet Sankt Lukas Stiftelsen med flere årlige koncerter i Stiftelsens kirke på Bernstorffsvej. Det ophørte desværre under Coronaen. I dag øver vi i musikhuset på Maglegårdsskolen i Hellerup.

Den 8. juni vil koret optræde i Lundehuskirken med en række kendte og mindre kendte sange. De fordeler sig på to temaer: Forår / sommer og kærlighed.

Tilhørerne får også lejlighed til at synge, idet der i programmet er indlagt to fællessange, nemlig salmerne Uberørt af byens travlhed (331) og Det dufter lysegrønt af græs (725).