Spaghettigudstjeneste Taksigelseskirken - Jesu fødsel og julerier

Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø
Julie Damlund og Nynne Hansen

Spaghettigudstjeneste Taksigelseskirken - ´Jesu fødsel og julerier´

Så er det juletid og ved denne spaghettigudstjeneste skal vi høre om Jesu fødsel, og vi skal varme os med musik, stearinlys og julerier.

Spaghettigudstjenesterne i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage.

Gudstjenesten henvender sig primært til førskolealderen og varer ca. 25 min. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i kirkens krypt -så vidt muligt økologisk.

Af hensyn til maden bliver vi glade hvis du tilmelder dig, men beslutter du dig i sidste øjeblik, er du velkommen alligevel.

Hvis du er interesseret i et nyhedsbrev om børnearrangementer i kirken, kan du tilmelde dig på kirkens hjemmeside her